Een coachtraject bij KnowYou personal coaching 

Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet ter bevordering van het behalen van door de cliënt gewenste en vastgestelde doelen. De coach ondersteunt en begeleidt dit proces.   

KnowYou personal coaching biedt één op één coaching aan op het gebied van professionele en/of persoonlijke ontwikkeling. Een coachtraject start met een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarbij er gekeken wordt of er een wederzijdse klik is en waarin de coachvraag verkend wordt. Ook zal besproken worden wat de cliënt uit het coachtraject wil halen en worden doelen gesteld. Tijdens het coachtraject gaan we systematisch en gericht op weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie d.m.v. coachgesprekken, reflectieoefeningen en opdrachten. Per cliënt zal gekeken worden welke aanpak de beste is en welke tools en methodieken daarbij kunnen ondersteunen.
Een coachsessie duurt 1,5 uur en het oriëntatiegesprek van 45 min. is kosteloos. Afhankelijk van de gestelde doelen bestaat een coachtraject uit 5 tot 8 gesprekken (ongeveer 1 keer per 2-3 weken een coachsessie). De coachpraktijk van KnowYou personal coaching bevindt zich op een inspirerende locatie aan de rand van Den Haag en is goed bereikbaar met de auto en het OV.

Lees hieronder voor wie coaching geschikt is, op welke gebieden en de bijbehorende tarieven.


coaching particulieren Den Haag

Particulieren

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, aspecten in je leven veranderen en gewenste doelen ook daadwerkelijk behalen? Dan is coaching zeker iets voor jou!
Denk aan coaching op het gebied van:

✦life coaching
✦loopbaanvragen
✦vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen
✦omgaan met verlies/verandering

Neem gerust contact op om een vrijblijvend intakegesprek te plannen of als je verdere vragen hebt. 

coaching medewerker bedrijf

Bedrijven

Steeds meer bedrijven zetten coaching in voor de professionele en/of persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Willen jullie binnen de organisatie óók investeren in het coachen van medewerkers?
Denk aan coaching op het gebied van:

✦loopbaanvragen
✦vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen
✦verzuimbegeleiding en re-integratie 1e en 2e spoor
✦outplacement
✦begeleiding in een nieuwe functie
✦versterken van communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken

Neem gerust contact op om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor de één op één coaching van medewerkers.

loopbaancoach Den Haag

Tarieven

✦particulier €75,- excl. BTW per uur 
✦zakelijk €125,- excl. BTW per uur


Het oriëntatiegesprek is kosteloos. 
Vaak is er een gehele of gedeeltelijke vergoeding van het traject mogelijk vanuit een persoonlijk opleidingsbudget via de werkgever, hiervoor geldt het zakelijke tarief. Informeer ook bij een belastingadviseur of belastingaftrek mogelijk is.